אמנם לא מדובר במסעדה חדשה, אבל יצא שרק לאחרונה הגעתי "לבחון את הסחורה" במסעדת פסטל, הצמודה למוזיאון תל אביב. כמה דברים:
א. המסעדה התחדשה בשף חדש וממש ממש טעים שם! מנות מדוייקות ולא כבדות עם נגיעות אסיאתיות מעניינות.
ב. יש שם בר חבוי (ה"קוקון") שיכול להפוך להיות Speakeasy מגניב.
ג. מהמם שם. אבל ממש! וגם מהמם שזה ליד המוזיאון, כי הם פתוחים גם בצהריים והקונספט מזכיר לי את ה"מודרן" בניו יורק. בפעם הראשונה שהייתי שם התחרטתי שלא צילמתי, אז בפעם השניה נחשו מה עשיתי? יאפ! צילמתי ;-) וגם קצת הצטלמתי, כי בעלי אוהב לצלם אותי ואני לא מתלוננת :-)
ואחרי שוידאתי שהכל בסדר שם מתחת לסורגים..
שיהיה שבוע מקסים!
♥♥♥