שבוע חדש – פוסט אוראו חדש! ממשיכים ב“פרויקט אוראו” שלי, במהלכו יצרתי 5 קינוחים המבוססים על עוגיות Oreo שהם לא רק טעימים בצורה קיצונית, אלא גם חתיכים בטירוף! המתכון של היום קל במיוחד להכנה, וכפי שאתם רואים – ללא מאמץ מיוחד אפשר להגיש אותם בצורה מקסימה – רק לקשור כל ריבוע בחוט ולהוסיף פתקית אם . מתחשק לכם. המחמאות כבר בדרך ;-)
חטיפי אוראו ופצפוצי אורז
(לתבנית בראוניז גדולה 25*25)
המרכיבים:
6 כוסות פצפוצי אורז
20 עוגיות אוראו קצוצות או מרוסקות (בעזרת בלנדר/מערוך)
5 כוסות מרשמלו
3 כפות חמאה
אופן ההכנה:
1. משמנים תבנית מרובעת בעזרת תרסיס שמן.
2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את שברי האוראו ופצפוצי האורז.
3. בסיר בינוני על אש בינונית, מחממים יחד את המרשמלו והחמאה תוך ערבוב מתמיד (חשוב להמשיך לערבב בשביל שהתערובת לא תישרף) עד שהם נמסים לתערובת אחידה.
4. יוצקים את תערובת המרשמלו המומס לקערה עם האוראו ופצפוצי האורז, ומערבבים בזריזות – בעזרת מרית שרוססה בתרסיס שמן – לתערובת אחידה.
5. מעבירים את התערובת לתבנית המשומנת, ומשטחים אותה באופן שווה בתבנית. מהדקים אותה היטב בעזרת המרית ומניחים בצד לכמה שעות, עד שהתערובת מתקשה ומתמצקת.
6. חותכים לריבועים ומגישים. ניתן לשמור עד חודש ימים בקופסה אטומה.
לפוסטים הקודמים ב"פרויקט אוראו":
נתראה באותו המקום בשבוע הבא :-P
♥♥♥
No Comments