רגע וחצי לפני ששנת 2015 נכנסת בדלת, עשיתי עצירה קטנה בדרך כדי ללחוץ על כפתור הריסטארט שלי.
בשנים האחרונות, אני עושה ניקוי רעלים (עשיתי את הClean Program, ניקוי אביב סיני ועוד – אני אשכרה אוהבת לנסות שיטות ניקוי רעלים שונות!) פעם בשנה, ובדרך כלל בקיץ. בקיץ האחרון לא התפניתי לזה, ובחרתי במקום – לדחות את הניקוי לסוף השנה, כך שתהיה בזה גם סימבוליות: התחלה מחדש.
למרות שלוקח לגוף רגע להתרגל למגבלות התהליך (מה, לא אלך היום למסעדה? לא אשתה כוס יין? ומה עם הקפה?), התחושה הכללית היא לרוב נפלאה – הגוף מנקה עצמו, נפטר מכל הזבל שדחפתם לו במהלך החודשים האחרונים (זוכרים את חנוכה? אז..), מאפשר למערכות שלכם לחדש את עצמם (קצת שיפוץ לא הזיק לאף אחד) ואתם? אתם מתמלאים אנרגיה וחיוניות ופותחים דף חדש. כולם מרוויחים. חוץ מחברים שלכם שלא מבינים למה אתם מזמינים מים מינרליים בבר ;-)
השנה, ניסיתי לראשונה ניקוי מיצים – תהליך הנמשך בין 3 ימים לשבוע, במהלכו שותים מיצי פירות וירקות בלבד, ובעצם נותנים למערכת העיכול לנוח בזמן ששאר המערכות (כבד, כליות וכו') "נותנות עבודה" ומחדשות את עצמן. יש לא מעט אנשים שבוחרים לעבור את התהליך בכוחות עצמם – מה שלגמרי אפשרי אם יש ברשותכם מסחטת מיצים קשים ויש לכם כוח לעשות מחקר על הנושא (אפשר לקרוא על ניקוי מיצים ביתי כאן וכאן). אני העדפתי לעשות זאת בצורה מסודרת בעזרת Misogi Juice, גם כי אין לי מסחטת מיצים וגם כי אם היתה לי – לא היה לי כוח לנקות אותה ;-)
אז בחרתי בניקוי של 3 ימים, במהלכם מדי בוקר התדפק על דלתי שליח אדיב של Misogi, והגיש לי מארז של 6 מיצים (טעימים!) – התזונה שלי למהלך היום – וגם שאט של נבט חיטה. רוב האנשים יגעלו מהתוספת הסופר בריאה הזאת, אבל אני מ-ת-ה על זה (אני שותה שאטים של נבט חיטה, עשב חיטה ועשב שעורה ממש בלי שאף אחד יכריח אותי). השירות גם דואג לחזק אתכם במהלך תהליך הניקוי, ולשלוח לכם הודעות מעודדות בשביל שלא תוותרו לעצמכם. זה מקסים ועוזר!
אז אני כבר אחרי, מוכנה להתחיל את 2015 כמו שצריך. ואתם? ערוכים לשנה החדשה?
♥♥♥
שמלה: Topshop
טלי
אחלה פוסט ואחלה בלוג. נהנתי לקרוא …מאוד מזכירה את מורן אטיאס
מקווה שתהיה לך שנה אזרחית נפלאה ואני גם צריכה לנסות את הניקוי רעלים:)
Yael Kimelman
תודה טלי! שנה נפלאה גם לך :-)
אם תנסי, מוזמנת לספר לי איך היה..
<3
Misty
You've manegad a first class post